VRTNI CENTER

V vrtnem centru je na voljo preko 200 sort dreves in grmovnic. Rastline prodajamo posajene v loncih ali balirane (tako, da jih lahko sadite celo leto) ali z golimi koreninami (sajenje primerno samo v dobi mirovanja). Specializirani smo za pahljačaste in japonske javorje, okrasne drene ter grmaste hortenzije.

V našem vrtnem centru imamo na voljo tudi večja drevesa in grmovnice. Veliko rastlin pridelamo sami, nekaj pa jih tudi uvozimo iz preverjenih evropskih drevesnic, s katerimi sodelujemo že vrsto let.

Zakaj izbrati rastline za Vaš vrt prav v našem vrtnem centru?

  • ker so vzgojene v skladu z drevesničarskimi normativi EU
  • ker imajo visoko notranjo kakovost (to je sposobnost rastline, da se po presaditvi v vrt takoj uspešno vraste in razvija)
  • ker vam pri izbiri rastlin kompetentno svetujemo
  • ker vemo, kaj prodajamo
  • ker nam je najpomembnejša zadovoljna stranka, ki nas lahko brez zadrege priporoča svojim znancem in prijateljem

Skrbimo, da imamo v izboru tudi veliko neobičajnih grmovnic in dreves, za posebne želje se tudi potrudimo in poiščemo rastline pri naših evropskih dobaviteljih.

V vrtnem centru vam ob izbiri rastlin tudi brezplačno svetujemo o načinu posaditve in njihove oskrbe.

Vrtni center je med tednom odprt od 8.00 do 16.30 in ob sobotah od 8.00 do 13.00. S 1.12. prehajamo na zimski delovni čas, vrtni center bo odprt med tednom od 8.00 do 15.00 ure, ob sobotah, nedeljah in praznikih je zaprt.

Pripravljamo tudi akcijske prodaje rastlin. V sadilni sezoni skušamo kupcem približati nove sorte rastlin tako, da jih ponudimo kot rastlino tedna, na katero nudimo 20% popust.

V vrtnem centru so na voljo tudi darilni boni, ki so lahko lepo darilo ob raznih jubilejih. Boni so v vrednosti 10, 20, 50 in 100€. Pri nakupu bona za 100€ nudimo 5% popust.

Za vse informacije o rastlinah in vrtnem centru nas pokličite na telefon 01/561-20-89 ali pišite na e-mail. Vodja vrtnega centra je gospa Katja Bleiweis Strgar, diplomirana geologinja z 20 letno prakso dela v vrtnem centru. Vrtni center pa se nahaja v Črnučah nad Ljubljano, na Suhadolčanovi 6.

Seznam sadnega drevja in vrtnic:

Ker so rastline živ organizem, garancijo na prijem rastlin nudimo le za sadike, ki so jih posadili naši vrtnarji in jih vzdrževali eno rasno sezono. Stranke prosimo, da ob nakupu rastlino pregledajo in se s strokovno osebo v vrtnem centru posvetujejo, kakšne rastne razmere in kakšno oskrbo izbrane rastline potrebuje. Za rastline, ki odmrejo zaradi neustrezne posaditve, mehanskih poškodb, zunanjih vremenskih vplivov ali neustrezne oskrbe ne moremo prevzeti odgovornosti. Reklamacije upoštevamo le ob predložitvi računa.

Za rastline, ki jih stranka sama izbere iz drevesnice in jih zanjo izkopljemo ter jih kasneje ob dobavi zavrne, zaračunavamo manipulativne stroške v vrednosti 10% od rastline.

Druga pravna obvestila

Utrinki iz vrtnega centra

Kakovost, spoštovanje želja strank in strokovnost

Poznavanje rastlin, njihove zahteve po legi in pravilni prsti, ter poznavanje, kakšne bodo po petih ali desetih letih rasti, so prva obveza vsakega delavca v vrtnem centru. Skrbim, da se seznanjam z vsemi novostmi na področju sodobnih vrtnih centrov in na področju poznavanja rastlin in lahko strankam z veseljem kakovostno in kompetentno svetujem pri nabavi in oskrbi rastlin. Dobra notranja kakovost rastline je pogoj za dobro rast in s tem zadovoljnost strank.

Katja Strgar, vodja vrtnega centra

Pro Horto Strgar d.o.o.,
Suhadolčanova 6
1231 Ljubljana-Črnuče


tel.: +386(0)1 561 20 89
GSM: +386(0)41 766 647
fax: +386(0)1 561 30 91

POVPRAŠEVANJE