UREJANJE OKOLICE

Ureditev okolice poslovnega objekta ali ureditev vrta vključuje pripravo terena, navoz rodovitne zemlje, ureditev vodnih motivov, bazenov, namakalnega sistema, postavitev raznih vrtnih objektov (fontane, vodnjaki, ute), trat (s sejanjem ali polaganjem travnih zvitkov) in zasaditev rastlin. Uredimo vam tudi korita, zimske vrtove, skalnjake, škarpnike, terase, strešne vrtove, zelene stene, grobove.

Zakaj izbrati prav naše podjetje za urejanje vrta ali urejanje okolice poslovnega objekta?

Ker, na podlagi več kot 40. letnih izkušenj (začetki podjetja segajo v leto 1968), oblikovalska znanja uspešno povezujemo z izvedbenimi izkušnjami. Z našim praktičnim znanjem lahko prenesemo v realnost najbolj izvirne ideje tako, da delujejo. Naša ekipa vrtnarjev in pomočnikov je stalna. Vsi se neprestano izobražujemo in skrbimo, da je naše delo učinkovito. Uporabljamo rastline iz lastnih in preverjenih partnerskih drevesnic. V dogovoru z Vami spremljamo napredek zasaditve tudi po končanih delih ali pa v celoti prevzamemo oskrbo nasada. Cilj nam je zadovoljna stranka, ki nas lahko brez zadrege priporoča svojim znancem in prijateljem.

Ob zaključku del vam predamo navodila za oskrbo vrta. Za ureditvena dela dajemo, ob strokovni oskrbi, enoletno garancijo. Vaš vrt spremljamo ob vseh nenavadnih vremenskih dogodkih (suša, preveč dežja) in vam sproti svetujemo.

Zaradi usklajenosti del in posledično cenejše izvedbe, predlagamo, da k ureditvi okolice pristopimo že pred končanjem gradbenih del.

Vrt lahko izvedemo tudi po fazah (npr. najprej se izvedejo gradbena in druga nevrtnarska dela, nato uredimo živo mejo in trato, posadimo okrasno drevje in grmovnice, zasadimo grede trajnic, uredimo vodni motiv, osvetlitev rastlin,…)

Pri izvedbi po potrebi vključimo v dela tudi zunanje sodelavce, strokovnjake za bazene, vodne motive, kamine in izdelke iz kamna (vodnjaki, fontane, plošče), zahtevne namakalne sisteme.

Za ureditvena in zasaditvena dela nas pokličite na telefon: 01 561 20 89 ali na pišite na e-mail. Oglasila se Vam bo gospa Nataša Mihelič, diplomirana agronomka.

Kakovost, spoštovanje želja strank in strokovnost

S premišljeno ureditvijo okolice poslovnega prostora ali vrta želim strankam odpirati vrata v svet vrtne umetnosti, jim približati sodobne trende urejanja, ki jih dopolnjujeta slovenska krajina in tradicija v urejanju različnih nasadov (vrtov, parkov, teras, balkonov). S strankami želim postati prijatelj, zato sem z njimi od načrta in končne ureditve do vseh del, ki jih zahteva zdrav in urejen nasad. Moja temeljna vodila so celovita kakovost, spoštovanje želja strank in strokovnost, ki jih spremljata veselje do ustvarjanja in prijaznost sodelavcev.

Andrej Strgar, krajinski arhitekt
Pro Horto Strgar d.o.o.,
Suhadolčanova 6
1231 Ljubljana-Črnuče


tel.: +386(0)1 561 20 89
GSM: +386(0)41 766 647
fax: +386(0)1 561 30 91

POVPRAŠEVANJE