SVETOVANJE

Svetovanje je mogoče na terenu in v vrtnem centru

Ureditev okolice poslovnega objekta ali ureditev vrta vključuje pripravo terena, navoz rodovitne zemlje, ureditev vodnih motivov, bazenov, namakalnega sistema, postavitev raznih vrtnih objektov (fontane, vodnjaki, ute), trat (s sejanjem ali polaganjem travnih zvitkov) in zasaditev rastlin. Uredimo vam tudi korita, zimske vrtove, skalnjake, škarpnike, terase, strešne vrtove, zelene stene, grobove.

Za brezplačno svetovanje o ureditvi vrta pa se lahko prijavite tudi v našem vrtnem centru po predhodnem dogovoru s krajinskim arhitektom. Na podlagi prinešenih fotografij in skice, vam bo krajinski arhitekt svetoval in tudi pokazal rastline, ki jih predlaga.

Svetovanje na terenu in v vrtnem centru je primerno za ureditve novih manjših gred ali delov že obstoječega vrta, za nove vrtove in večje posege v vrt, pa predlagamo bolj temeljit premislek in izdelavo načrta zasaditve.

Zakaj izbrati prav naše podjetje za svetovanje pri ureditev vrta:

Ker Vam pri nas svetujejo krajinski arhitekti s praktičnimi izkušnjami. Vrt je živa stvar in mi vemo, kakšen bo čez 5, 10 ali več let. To upoštevamo pri svetovanju, načrtovanju, ureditvi in oskrbi vrta. Z našim praktičnim znanjem lahko prenesemo v realnost najbolj izvirne ideje tako, da delujejo. Cilj nam je zadovoljna stranka, ki nas lahko brez zadrege priporoča svojim znancem in prijateljem.

Za svetovanje nas pokličite na telefon: 01 561 20 89 ali na pišite na e-mail. Oglasila se Vam bo gospa Nataša Mihelič, diplomirana agronomka, ki bo posredovala Vaše želje našima krajinskima arhitektoma: gos. Eva Strgar in g. Andrej Strgar.

PRIMER UREDITVE - VRT V KOSEZAH

Kakovost, spoštovanje želja strank in strokovnost

S premišljeno ureditvijo okolice poslovnega prostora ali vrta želim strankam odpirati vrata v svet vrtne umetnosti, jim približati sodobne trende urejanja, ki jih dopolnjujeta slovenska krajina in tradicija v urejanju različnih nasadov (vrtov, parkov, teras, balkonov). S strankami želim postati prijatelj, zato sem z njimi od načrta in končne ureditve do vseh del, ki jih zahteva zdrav in urejen nasad. Moja temeljna vodila so celovita kakovost, spoštovanje želja strank in strokovnost, ki jih spremljata veselje do ustvarjanja in prijaznost sodelavcev.

Andrej Strgar, krajinski arhitekt
Pro Horto Strgar d.o.o.,
Suhadolčanova 6
1231 Ljubljana-Črnuče


tel.: +386(0)1 561 20 89
GSM: +386(0)41 766 647
fax: +386(0)1 561 30 91

POVPRAŠEVANJE