Zakaj izbrati nas za urejanje vrta ali okolice poslovnega objekta.

Zakaj izbrati prav naše podjetje za urejanje vrta ali urejanje okolice poslovnega objekta?

Ker, na podlagi več kot 40. letnih izkušenj (začetki podjetja segajo v leto 1968), oblikovalska znanja uspešno povezujemo z izvedbenimi izkušnjami. Z našim praktičnim znanjem lahko prenesemo v realnost najbolj izvirne ideje tako, da delujejo. Naša ekipa vrtnarjev in pomočnikov je stalna. Vsi se neprestano izobražujemo in skrbimo, da je naše delo učinkovito. Uporabljamo rastline iz lastnih in preverjenih partnerskih drevesnic. V dogovoru z Vami spremljamo napredek zasaditve tudi po končanih delih ali pa v celoti prevzamemo oskrbo nasada. Cilj nam je zadovoljna stranka, ki nas lahko brez zadrege priporoča svojim znancem in prijateljem.

Ob zaključku del vam predamo navodila za oskrbo vrta. Za ureditvena dela dajemo, ob strokovni oskrbi, enoletno garancijo. Vaš vrt spremljamo ob vseh nenavadnih vremenskih dogodkih (suša, preveč dežja) in vam sproti svetujemo.

urejanje_okolice

Zaradi usklajenosti del in posledično cenejše izvedbe, predlagamo, da k ureditvi okolice pristopimo že pred končanjem gradbenih del.

Vrt lahko izvedemo tudi po fazah (npr. najprej se izvedejo gradbena in druga nevrtnarska dela, nato uredimo živo mejo in trato, posadimo okrasno drevje in grmovnice, zasadimo grede trajnic, uredimo vodni motiv, osvetlitev rastlin,…)

Pri izvedbi po potrebi vključimo v dela tudi zunanje sodelavce, strokovnjake za bazene, vodne motive, kamine in izdelke iz kamna (vodnjaki, fontane, plošče), zahtevne namakalne sisteme.

Za ureditvena in zasaditvena dela nas pokličite na telefon: 01 561 20 89 ali na pišite na e-mail. Oglasila se Vam bo gospa Nataša Mihelič, diplomirana agronomka.

Reference