Svetovanje je mogoče na terenu in v vrtnem centru

Za brezplačno svetovanje o ureditvi vrta pa se lahko prijavite tudi v našem vrtnem centru po predhodnem dogovoru s krajinskim arhitektom. Na podlagi prinešenih fotografij in skice, vam bo krajinski arhitekt svetoval in tudi pokazal rastline, ki jih predlaga.

Svetovanje na terenu in v vrtnem centru je primerno za ureditve novih manjših gred ali delov že obstoječega vrta, za nove vrtove in večje posege v vrt, pa predlagamo bolj temeljit premislek in izdelavo načrta zasaditve.

Zakaj izbrati prav naše podjetje za svetovanje pri ureditev vrta:

Ker Vam pri nas svetujejo krajinski arhitekti s praktičnimi izkušnjami. Vrt je živa stvar in mi vemo, kakšen bo čez 5, 10 ali več let. To upoštevamo pri svetovanju, načrtovanju, ureditvi in oskrbi vrta. Z našim praktičnim znanjem lahko prenesemo v realnost najbolj izvirne ideje tako, da delujejo. Cilj nam je zadovoljna stranka, ki nas lahko brez zadrege priporoča svojim znancem in prijateljem.

svetovanje_1
svetovanje_2

Za svetovanje nas pokličite na telefon: 01 561 20 89 ali na pišite na e-mail. Oglasila se Vam bo gospa Nataša Mihelič, diplomirana agronomka, ki bo posredovala Vaše želje našima krajinskima arhitektoma: gos. Eva Strgar in g. Andrej Strgar.

UREDITEV VRTA - PRIMER 1

UREDITEV VRTA - PRIMER 2

Reference