Urejanje vrtov / Izvedba

Načrt je najcenejši način ureditve vrta, ker:

Ureditev vrta ali okolice objekta vključuje pripravo terena, navoz rodovitne zemlje, ureditev vodnih motivov, bazenov, namakalnega sistema, postavitev raznih vrtnih objektov (fontane, vodnjaki, ute), trat (s sejanjem ali polaganjem travnih zvitkov) in zasaditev rastlin. Uredimo vam tudi korita, zimske vrtove, skalnjake, škarpnike, grobove.

Zaradi usklajenosti del in posledično cenejši izvedbi, predlagamo, da k ureditvi vrta ali okolice pristopimo že pred končanjem gradbenih del.

Priprava gred
Priprava gred
Razmestitev rastlin
Razmestitev rastlin
Sajenje rastlin
Sajenje rastlin

Pri izvedbi po potrebi vključimo v dela tudi zunanje sodelavce, strokovnjake za bazene, vodne motive, kamine in izdelke iz kamna (vodnjaki, fontane, plošče), namakalne sisteme.

Ob zaključku del vam predamo navodila za oskrbo vrta. Za ureditvena dela dajemo, ob strokovni oskrbi, enoletno garancijo. Vaš vrt spremljamo ob vseh nenavadnih vremenskih dogodkih (suša, preveč dežja) in vam sproti svetujemo.

Kontaktna oseba: Andrej Strgar u.d.i.k.a.

Kakovostna in celostna ureditev vrta in izvedba je tista, ki pripelje do dobrih rezultatov, ko nam je vrt v veselje in sprostitev. Spodaj je primer ureditve terase pred in po izvedbi.

Vrt na terasi med nastajanjem
Vrt na terasi med nastajanjem
Jesenska podoba eno leto po ureditvi
Jesenska podoba eno leto po ureditvi

Reference