Ureditev okolice poslovnega objekta ali ureditev vrta vključuje pripravo terena, navoz rodovitne zemlje, ureditev vodnih motivov, bazenov, namakalnega sistema, postavitev raznih vrtnih objektov (fontane, vodnjaki, ute), trat (s sejanjem ali polaganjem travnih zvitkov) in zasaditev rastlin. Uredimo vam tudi korita, zimske vrtove, skalnjake, škarpnike, terase, strešne vrtove, zelene stene, grobove.

Svetovanje na terenu in v vrtnem centru je primerno za ureditve novih manjših gred ali delov že obstoječega vrta, za nove vrtove in večje posege v vrt, pa predlagamo bolj temeljit premislek in izdelavo načrta zasaditve.

Ker, na podlagi več kot 40. letnih izkušenj (začetki podjetja segajo v leto 1968), oblikovalska znanja uspešno povezujemo z izvedbenimi izkušnjami. Vrt je živa stvar in mi vemo, kašen bo čez 5, 10 ali več let.

Ureditev vrta ali okolice objekta vključuje pripravo terena, navoz rodovitne zemlje, ureditev vodnih motivov, bazenov, namakalnega sistema, postavitev raznih vrtnih objektov (fontane, vodnjaki, ute), trat (s sejanjem ali polaganjem travnih zvitkov) in zasaditev rastlin. Uredimo vam tudi korita, zimske vrtove, skalnjake, škarpnike, grobove.

Z usposobljeno ekipo sodelavcev oskrbujemo večje ali manjše zelenice, vrtove in okolice objektov. Dela lahko izvajamo tedensko, spomladi oziroma jeseni ali interventno na klic.

Neven Š.

Pri njih mi največ pomeni, da pridejo, vzamejo ključe na dogovorjenem mestu, uredijo kleke, postrižejo drevesca, pospravijo in zaklenejo. Včasih se ženi zlažem, da sem vse to jaz opravil…

Nada in Stojan P.

Z podjetjem PRO HORTO smo se dogovorili za ureditev vrta, pri čemer so se obnašalo od začetne ideje do končne izvedbe del popolnoma profesionalno. Pri tem smo predvsem cenili: ogled vrta in nasvet, kako bi vrt uredili; priprava projekta ureditve vrta; naš ogled načrta zasaditve na sedežu podjetja; izvedba del, ki je bila zelo hitra in dobra. Iz najinih dosedanjih izkušenj je bil to eden izmed redkih primerov, da so dela potekala strokovno in v skladu z dogovorjenim načrtom. Priporočava!

Združitev tradicije z modernimi trendi.

Pripeljite naravo v vaš dom.

Za izdelavo načrta, izvedbo ali oskrbo vrta ali okolice nas pokličite na 01/561 20 89, napišite elektronsko pošto: info@pro-horto.si, se oglasite v vrtnem centru v Črnučah na Suhadolčanovi ulici 6 ali izpolnite spodnji obrazec: