Združitev tradicije z modernimi trendi.

Naše poslovno vodilo je združitev družinske tradicije in kakovosti s sodobnimi usmeritvami ter izvirnim snovanjem idejnih in izvedbenih rešitev za oblikovanje odprtega prostora: vrta, parka, zabavišča, okolice poslovnega prostora ali rekreacijske površine.

Reference

+
UREJENIH VRTOV
UREJENIH JAVNIH PROSTOROV
let
DELOVANJA

Načrtovanje

Ker, na podlagi več kot 40. letnih izkušenj (začetki podjetja segajo v leto 1968), oblikovalska znanja uspešno povezujemo z izvedbenimi izkušnjami.

Izvedba

Za urejanje vrtov in okolice in kakovostno izvedbo skrbi usposobljena ekipa sodelavcev. Prej nas pokličete, prej pridemo v vaš vrt.

Oskrba

Z usposobljeno ekipo sodelavcev oskrbujemo večje ali manjše zelenice, vrtove in okolice objektov. Dela lahko izvajamo tedensko, spomladi oziroma jeseni ali interventno na klic.

Zakaj izbrati nas?

Ker, na podlagi več kot 50. letnih izkušenj (začetki podjetja segajo v leto 1968), oblikovalska znanja uspešno povezujemo z izvedbenimi izkušnjami.

Vrt je živa stvar in mi vemo, kašen bo čez 5, 10 ali več let. To upoštevamo pri svetovanju, načrtovanju, ureditvi in oskrbi vrta. Z našim praktičnim znanjem lahko prenesemo v realnost najbolj izvirne ideje tako, da delujejo. Cilj nam je zadovoljna stranka, ki nas lahko brez zadrege priporoča svojim znancem in prijateljem.

Za izdelavo načrta, izvedbo ali oskrbo vrta ali okolice nas pokličite na 01/561 20 89, napišite elektronsko pošto: info@pro-horto.si, ali pa se oglasite v vrtnem centru v Črnučah na Suhadolčanovi ulici 6.

Naša misija.

Podjetje Pro horto Strgar se z urejanjem vrtov in parkov ukvarja že več kot 50 let. Izhaja iz družinskega podjetja, ki ga leta 1968 ustanovil Jože Strgar. Naše poslovno vodilo je združitev družinske tradicije in kakovosti s sodobnimi usmeritvami ter izvirnim snovanjem idejnih in izvedbenih rešitev za oblikovanje odprtega prostora: vrta, parka, zabavišča, okolice poslovnega prostora ali rekreacijske površine.

Pripeljite naravo v vaš dom.

Kakovost, spoštovanje želja strank in strokovnost.

Naša osnovna dejavnost je urejanje odprtega prostora (oblikovanje in urejanje vrtov in parkov), ki se prične z zamislijo, nadaljuje z izvedbo in konča pri redni oskrbi. V okviru podjetja delujeta tudi drevesnica in vrtni center, kjer gojimo in prodajamo rastline, ki so prilagojene našim podnebnim razmeram.