NAČRTOVANJE VRTOV / OKOLICE

Zakaj izbrati prav naše podjetje za izdelavo načrta ureditve vrta:

Ker, na podlagi več kot 40. letnih izkušenj (začetki podjetja segajo v leto 1968), oblikovalska znanja uspešno povezujemo z izvedbenimi izkušnjami. Vrt je živa stvar in mi vemo, kašen bo čez 5, 10 ali več let. To upoštevamo pri svetovanju, načrtovanju, ureditvi in oskrbi vrta. Z našim praktičnim znanjem lahko prenesemo v realnost najbolj izvirne ideje tako, da delujejo. Cilj nam je zadovoljna stranka, ki nas lahko brez zadrege priporoča svojim znancem in prijateljem.

Načrt je najcenejši način ureditve vrta, ker:

1. Načrtovanje vrtov in okolice je, kjer upoštevamo Vaše želje in potrebe pri ureditvi vrta/okolice.

2. Z uporabo oblikovalskih orodij in principov umestimo Vaše želje in potrebe v prostorski in finančni okvir.

3. Skozi proces načrtovanja skupaj pridemo do celovite ureditve.

Po ogledu terena, določitvi vaših želja in potreb ter danih možnosti pripravimo zamisel ureditve vrta in vam jo predstavimo.

Z izdelavo idejnega načrta za ureditev vrta, predvidimo in razmestimo dejavnosti v vrtu, skupine rastlin in elemente ureditve, kot so vodni motivi, oporni zidovi, vrtne ute, tlaki,…

Ob predstavitvi zamisli in upoštevanju morebitnih novih dejstev pridemo do končne rešitve. Projekt lahko zaključimo na idejni ravni, lahko pa ga pripeljemo do izvedbenih načrtov.

Izvedbeni načrti vsebujejo popise del, izbor in količino rastlin in materialov, tloris v merilu, prereze, predračun in navodila za oskrbo zelenic. Na vašo željo vključimo tudi gradbene in obrtniške detajle, načrte vodnih motivov, bazenov in namakalnega sistema.

Idejni ali zasaditveni načrt ureditve vrta vam predstavimo v naših poslovnih prostorih, rastline pa lahko vidite v naši drevesnici ali vrtnem centru.

Idejne in zasaditvene načrte za ureditev vrtov po celi Sloveniji zaračunamo po veljavnem ceniku. Za ceno nas pokličite na telefon 01 561 20 89 ali nam pišite na e-mail - Nataša Mihelič ali e-mail  - Andrej Strgar.

Kontaktna oseba: Andrej Strgar, krajinski arhitekt

Pro Horto Strgar d.o.o.,
Suhadolčanova 6
1231 Ljubljana-Črnuče


tel.: +386(0)1 561 20 89
GSM: +386(0)41 766 647
fax: +386(0)1 561 30 91

POVPRAŠEVANJE